Roma rollebollend richting Rotterdam

Reacties

Het rommelt bij AS Roma in de aanloop naar het Europa League-duel met Feyenoord van donderdag. Alleen een succes in Rotterdam kan een crisis in de kiem smoren, schrijven Italiaanse kranten.

Roma rollebollend richting Rotterdam

'De kans dat de club afscheid neemt van Rudi Garcia (de trainer van Roma, red.) lijkt klein, maar het kan een reële mogelijkheid worden als het tegen zowel Feyenoord als Juventus verkeerd loopt', schrijft Il Corriere dello Sport. De Romeinen spelen vier dagen na het uitduel met de Rotterdammers, waartegen ze afgelopen donderdag in eigen huis op 1-1 bleven steken, thuis tegen de koploper en titelverdediger in de Serie A.

De krant schrijft dat de clubiconen Francesco Totti en Daniele De Rossi een bepalende rol vervullen in de ontwikkelingen rond Garcia. De Franse trainer speelde hoog spel door De Rossi afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen Hellas Verona (1-1) op de bank te houden en een zichtbaar ontevreden Totti in de tweede helft te wisselen. De remise bij Hellas was al de zevende van Roma sinds de jaarwisseling.

De Romeinse krant Il Messaggero ziet Colin Kazim-Richards, die in Stadio Olimpico voor de Rotterdamse gelijkmaker zorgde, als gevaarlijkste Feyenoorder. 'Het vizier op Kazim', kopt het dagblad, dat een hard hoofd heeft in een Romeins succes in Nederland. 'Op papier lijkt het een haalbare missie, maar de realiteit is anders. Feyenoord is in eigen huis in Europees verband bijna onverslaanbaar.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.