Redknapp voor twee duels bondscoach van Jordanië

Reacties

Harry Redknapp neemt het nationale elftal van Jordanië onder zijn hoede voor de WK-kwalificatieduels met Bangladesh en Australië op 24 en 29 maart. De Engelsman doet het als gunst voor zijn vriend Prins Ali, die hij steunde in zijn campagne als kandidaat-voorzitter van de FIFA.

Redknapp voor twee duels bondscoach van Jordanië

Redknapp zat sinds zijn ontslag bij Queens Park Rangers in februari 2015 zonder baan. 'Het worden zware weken, dat is zeker. Ik ben bevriend met Prins Ali en wilde dat hij het stokje zou overnemen van Sepp Blatter. Hij vroeg me of ik het team voor een aantal wedstrijden wilde trainen en daar ging ik mee akkoord', aldus de 69-jarige manager in Engelse media.

De duels met Bangladesh en Australië zijn niet onbelangrijk voor Jordanië. Het land staat in de kwalificatie tweede in de poule achter Australië. Twee overwinningen zouden het land groepswinnaar maken, waarmee plaatsing voor de volgende ronde verzekerd is.

Naast zijn job bij Jordanië gaat Redknapp ook een adviserende rol vervullen voor Derby County-manager Darren Wassall, die met zijn ploeg vijfde staat in het Championship. Redknapp had eerder de leiding bij Tottenham Hotspur, Portsmouth, Southampton, West Ham United en Bournemouth.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.