Redknapp baalt: 'Die kleine voorin is een genie'

Reacties

Queens Park Rangers-trainer Harry Redknapp had na afloop van de 2-2 tegen Manchester City lovende woorden over voor tegenstander Sergio Agüero én voor Leroy Fer. Ondanks het knappe punt tegen de kampioen, was hij teleurgesteld.

Redknapp baalt: 'Die kleine voorin is een genie'

Het onderin bungelende QPR kwam twee keer op voorsprong, maar door twee goals van Agüero moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt. 'Daar ben ik een beetje teleurgesteld over', aldus Redknapp na afloop. 'Maar natuurlijk zou ik vooraf getekend hebben voor een puntje tegen de regerend kampioen, ik zou liegen als ik iets anders zou beweren.'

Dat het bij een puntje bleef, kwam door Agüero. 'Dat kleine ventje voorin is een genie, het is behoorlijk moeilijk om hem in bedwang te houden', sprak Redknapp vol bewondering over de spits. Ook had hij lovende woorden over voor een aantal van zijn eigen spelers, onder wie onze landgenoot Leroy Fer.

'De laatste vier wedstrijden zie je dat het team steeds meer een eenheid wordt. Voorin gaat de samenwerking tussen Charlie Austin en Bobby Zamora goed, Eduardo Vargas is dreigend vanaf rechts en Leroy Fer doet het prima vanaf de linkerkant. We worden een steeds beter team', sloot Redknapp af.

Zijn collega Manuel Pellegrini was logischerwijs een stuk minder tevreden. 'Het was een moeilijke week voor ons', verwees hij naar de thuisnederlaag in de Champions League tegen CSKA Moskou (1-2) van woensdag. 'Maar het positieve is dat we zijn blijven knokken.' Ook de Chileen kwam superlatieven tekort voor Agüero. 'Hij moest het vandaag vrijwel alleen doen voorin, maar maakte het de verdedigers van QPR de hele wedstrijd moeilijk. Echt een topspeler.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.