Ramos geeft El Clásico voorrang boven schouderoperatie

Reacties

Moet Sergio Ramos daadwerkelijk een schouderoperatie ondergaan, dan gebeurt dit pas na 21 november. Tegen Barcelona wil de verdediger van Real Madrid namelijk hoe dan ook spelen.

Ramos geeft El Clásico voorrang boven schouderoperatie

Ramos maakte in het verloren competitieduel met Sevilla (3-2) de openingstreffer, maar kwam bij zijn spectaculaire omhaal ten val op zijn linkerschouder. Eerder in het seizoen hield een blessure aan dat gewricht hem ook al even aan de kant. 'Ik viel en het verergerde een beetje. Het is een terugval', zei hij tegen AS over het moment, waarna hij zich met flinke pijn moest laten wisselen.

Mogelijk moet Ramos, die de laatste maanden met injecties speelt, onder het mes om de kwaal te laten verhelpen. Hij heeft zich wegens de opspelende kwetsuur in elk geval bij bondscoach Vicente del Bosque afgemeld voor de interlands die Spanje de komende week afwerkt tegen Engeland en België.

Op 21 november neemt hij het met Real op tegen Barcelona. In het eigen Santiago Bernabéu hoopt De Koninklijke een achterstand van drie punten goed te maken op de lijstaanvoerder in de Primera División.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.