Benítez stoomt Bale en Benzema klaar voor Clásico

Reacties

Gareth Bale is zondag teruggekeerd op het trainingsveld van Real Madrid. Maar net als Karim Benzema zal ook de van een kuitblessure herstellende Welshman dinsdag in de Champions League nog niet van de partij zijn in de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain.

Benítez stoomt Bale en Benzema klaar voor Clásico

Bale raakte twee weken terug tegen Levante (3-0) opnieuw geblesseerd aan een kuitspier, waardoor de 26-jarige aanvaller vervolgens ontbrak tegen Celta de Vigo, PSG en Las Palmas. Benzema staat sinds de interlandperiode aan de kant met een hamstringblessure. Trainer Rafael Benítez wenst volgens Spaanse media geen enkel risico te nemen met het aanvalsduo, dat zich moet richten op El Clásico (21 november).

De wedstrijd tegen medekoploper Barcelona, de eerste van Real na de aankomende interlandperiode, is op dit moment sowieso haalbaar voor Keylor Navas, Sergio Ramos en James Rodríguez. Het drietal ontbrak zaterdag in het thuisduel met Las Palmas in de wedstrijdselectie, maar zal dinsdag in het miljoenenbal tegen PSG waarschijnlijk alweer van de partij zijn. Ook Pepe is hersteld van een beenblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.