Personele problemen dreigen voor Atlético Madrid

Reacties

Atlético Madrid heeft de kwartfinale van de Champions League ten koste van Bayer Leverkusen niet zonder kleerscheuren bereikt. Behalve doelman Moyà hebben ook Raúl García en Mario Mandzukic een blessure overgehouden aan het duel met de Duitsers. Bovendien werd Miranda donderdag voor twee duels geschorst.

Personele problemen dreigen voor Atlético Madrid

De schorsing van Miranda is het resultaat van de rode kaart die de Braziliaanse verdediger zaterdag kreeg voor een elleboogstoot aan het adres van Espanyol-speler Abraham (foto). De dertigjarige sterkhouder mist daardoor de komende twee competitieduels met Getafe (thuis) en Córdoba (thuis).

Mogelijk moet Diego Simeone in die wedstrijden meer spelers missen. Van de blessures van Moyà (hamstring), Raúl García (elleboog) en Mandzukic (enkel) is nu nog niet duidelijk hoelang die het trio aan de kant zullen houden. De blessure van de dertigjarige doelman is op het eerste oog het meest serieus.

De personele problemen zouden Simeone slecht uitkomen. Atlético moest afgelopen weekend de derde plaats afstaan aan Valencia door het doelpuntloze gelijkspel tegen Espanyol, waardoor de landskampioen na de titel ook directe plaatsing voor de Champions League dreigt mis te lopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.