Oranje start met Fer en Blind op viermans middenveld

Reacties

Bondscoach Louis van Gaal begint woensdagavond met de verwachte basiself aan het oefenduel met Wales. Zodoende zijn Leroy Fer en Daley Blind de buitenste spelers op het viermans middenveld in het uitzwaaiduel van Oranje.

Oranje start met Fer en Blind op viermans middenveld

Dinsdag bleek dat De Guzman vanwege een hamstringblessure het duel met de Welshmen niet haalt. Tegen Ghana (zaterdag, 1-0) vormde de middenvelder van Swansea City (dat hem huurt van Villarreal) nog het controlerende blok voor de vijfmansdefensie samen met Nigel de Jong.

Tegen Wales gaat Van Gaal met een 4-4-2-formatie aantreden. Op het middenrif zal sprake zijn van een ruit, waarbij Fer de rechterkant voor zijn rekening zal nemen en Daley Blind de linkerflank. Wesley Sneijder is nummer 10 en De Jong controleur.

In de achterhoede schuift Bruno Martins Indi van het centrum naar de linkerflank. Ron Vlaar en Stefan de Vrij vormen het centrale duo en Daryl Janmaat is de rechtsback die doelman Jasper Cillessen voor zich heeft. Arjen Robben en Robin van Persie vormen opnieuw het spitsenkoppel.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.