Publiek welkom bij 'uitzwaaitraining' Oranje in Alkmaar

Reacties

Het Nederlands elftal traint vanmiddag voor de laatste keer op Nederlandse bodem. De training in het AFAS Stadion is toegankelijk voor publiek.

Publiek welkom bij 'uitzwaaitraining' Oranje in Alkmaar

Vanaf 11.45 uur worden er in het stadion van AZ portretfoto's van spelers en staf genomen. Daarna traint de selectie van Louis van Gaal om 12.00 uur voor de laatste keer in voorbereiding op het uitzwaaiduel van woensdagavond in de uitverkochte Amsterdam Arena tegen Wales. Donderdagavond vliegt Oranje vervolgens naar Brazilië.

Tegen Wales spelen de mannen van Van Gaal de laatste oefenwedstrijd voordat het WK van start gaat. Eerder speelde het met 1-1 gelijk tegen Ecuador en werd Ghana met 1-0 verslagen. Oranje opent het WK in Brazilië op vrijdag 13 juni tegen Spanje. Bij de Britten ontbreken enkele grote namen als Gareth Bale, Aaron Ramsey en Ashley Williams.

Bij Nederland komt Jonathan de Guzman waarschijnlijk niet in actie. De Swansea City-middenvelder kampt met een blessure aan zijn hamstring. Feyenoorder Jordy Clasie zou normaal gesproken de logische vervanger zijn van beoogd basisklant De Guzman, maar hij heeft last van een licht gekneusde enkel en sloeg de training van maandag over.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.