Afscheid Van Bommel voor uitverkochte uitzwaaiduel

Reacties

Voor de uitzwaaiwedstrijd van Oranje tegen Wales staat Mark van Bommel in de schijnwerpers. De KNVB neemt woensdag in de uitverkochte Arena afscheid van de oud-international.

Afscheid Van Bommel voor uitverkochte uitzwaaiduel

Van Bommel speelde tegen Duitsland op het EK in 2012 zijn 79ste en laatste interland voor het Nederlands elftal, waarvoor hij in 2000 in het WK-kwalificatieduel met Cyprus debuteerde. Bijna twee jaar later wordt hem officieel uitgeleide gedaan.

Tijdens zijn afscheid woensdag krijgt de oud-international een aandenken aan de interlandcarrière in de vorm van een schaal met daarin al zijn wedstrijden met Oranje gegraveerd.

Het afscheid van Van Bommel vindt waarschijnlijk plaats in een uitverkochte Arena. De KNVB verwacht dat de laatste tweeduizend beschikbare kaarten nog van de hand te doen in de laatste twee dagen voor de oefeninterland tegen Wales.

Het uitzwaaiduel is in handen van Bülent Yildirim. De Turkse scheidsrechter heeft nimmer het Nederlands elftal gefloten.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.