Opvolger Van den Brom verdient contract bij Anderlecht

Reacties

Besnik Hasi is ook de komende twee seizoenen de trainer van Anderlecht. De opvolger van John van den Brom bij de Belgische topclub bereikte woensdagmiddag een akkoord met de club over die contractverlenging.

Opvolger Van den Brom verdient contract bij Anderlecht

De uit Kosovo afkomstige coach beschikte over een aflopende verbintenis. Hasi kan dit seizoen nog uitmuntend afsluiten. Anderlecht is immers nog volop in de titelrace. Anderlecht heeft maar drie punten achterstand op koploper Club Brugge en eentje op Standard Luik.

In zeven duels verkleinde Hasi met Anderlecht het gat met de koploper (toen nog Standard) van acht naar drie punten. Dat overtuigde de clubleiding om langer door te gaan met de Kosovaar.

'Ik ben een zeer gelukkige trainer', aldus Hasi. 'RSC Anderlecht is een correcte club en we weten precies wat we samen willen bereiken. Ik wil de club danken om me te hebben geholpen in mijn ontwikkeling. Eerst als assistent en daarna als hoofdcoach. Ook alle trainers waar ik mee heb samengewerkt wil ik bedanken. Stuk voor stuk heb ik van hen iets geleerd. Nu moeten we ons volop concentreren op de vier resterende play-off wedstrijden. Nadien kan ik samen met de staff en in alle openheid met de voorzitter en mijnheer Van Holsbeeck het nieuwe seizoen voorbereiden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.