Neymar treurt: 'Maar Brazilië wordt wereldkampioen'

Reacties

Neymar heeft in een videoboodschap het Braziliaanse volk bedankt voor de steun. De aanvaller brak vrijdag in de kwartfinale tegen Colombia (2-1 winst) een rugwervel.

Neymar treurt: 'Maar Brazilië wordt wereldkampioen'

Het WK in zijn eigen land zit er zodoende op voor de aanvaller van Barcelona. Hij moest per brancard van het veld na een harde ingreep van Juan Zúñiga. Neymar is er kapot van, zo laat hij weten. 'Het is moeilijk voor me. Woorden kunnen niet beschrijven wat er op dit moment door mijn hoofd en hart gaat', geeft hij het Braziliaanse volk mee.

Verder heeft Neymar vertrouwen in een vlugge rentree. 'Ik ben zo snel mogelijk terug. Wanneer jullie het 't minst verwachten ben ik er weer.' Ondanks de op het oog ernstige blessure, zou Neymar er naar verluidt 'slechts' een maand uit zijn. 'Wel wil ik iedereen bedanken voor de steun en lieve berichtjes. Ik wil zeggen dat mijn droom nog niet over is.'

Want dat Brazilië ook zonder hem de wereldtitel pakt, staat voor Neymar vast. 'Ik weet zeker dat mijn ploeggenoten hun best doen om die droom te verwezenlijken. Mijn wens was om in een WK-finale te spelen, dat gaat helaas niet door. Maar ik weet dat mijn kameraden wereldkampioen worden, en daarmee ik ook', stelt Neymar.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.