Neymar biedt excuses aan en verlaat trainingskamp

Reacties

Nadat de Braziliaanse voetbalbond (CBF) had besloten om niet in beroep te gaan tegen de schorsing van Neymar, heeft de aanvaller het trainingskamp verlaten. De speler van Barcelona bood eerst nog zijn excuses aan.

Neymar biedt excuses aan en verlaat trainingskamp

In de nacht van woensdag op donderdag liet Neymar zich gaan na de 1-0 nederlaag tegen Colombia in de groepsfase van het toernooi om de Copa América. Na het laatste fluitsignaal schoot hij de bal op de rug van tegenstander Pablo Armero en in het opstootje dat daarop volgde deelde hij een kopstoot uit aan Jeison Murillo. De 65-voudige international werd voor vier wedstrijden geschorst, waardoor hij niet meer in actie kan komen tijdens het Zuid-Amerikaanse kampioenschap. Brazilië kondigde in eerste instantie aan in beroep te gaan, maar zag daarvan af.

Neymar baalt van zijn gedrag na de wedstrijd tegen Colombia. 'Het spijt me dat ik mezelf in deze situatie heb gebracht. Maar ik weet zeker dat het een belangrijk leermoment is in mijn loopbaan', aldus de sterspeler van Brazilië, die geen deel meer uitmaakt van de selectie. 'Ik weet dat ik als aanvoerder belangrijk ben voor de ploeg. Maar de andere spelers moeten zich volledig kunnen concentreren op de volgende wedstrijd. Voor mij zou het verschrikkelijk zijn om zonder doel hier te blijven trainen. Dan zou ik kapot gaan van binnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.