NAC schakelt na afzeggen Fernandez over op Veldwijk

Reacties

In de zoektocht naar een nieuwe spits is NAC Breda terechtgekomen bij Lars Veldwijk. De 23-jarige aanvaller staat op dit moment onder contract bij het Engelse Nottingham Forest. In de zomer van 2014 tekende hij daar een contract voor drie jaar.

NAC schakelt na afzeggen Fernandez over op Veldwijk

Veldwijk komt echter nauwelijks aan spelen toe in Engeland. Om die reden vervolgt hij zijn loopbaan na de winterstop mogelijk elders. Bij NAC is hij nadrukkelijk in beeld, nu Guyon Fernandez te kennen heeft gegeven dat hij niet ingaat op de aanbieding die de Bredanaars hem deden. Dit bevestigt de directie van de Brabantse club tegenover Voetbal International.  

Veldwijk kwam in zijn loopbaan uit voor FC Volendam, FC Utrecht, FC Dordrecht en Excelsior. Laatstgenoemde club incasseerde afgelopen zomer een bedrag van 650.000 euro voor de toenmalige topscorer van de Jupiler League. Mede gezien dat prijskaartje en de wetenschap dat de aanvaller veel verdient bij Nottingham Forest, verwacht de Bredase clubleiding dat het lastig zal worden Veldwijk tot een tijdelijke overgang naar het Rat Verlegh Stadion te bewegen.  Er worden evenwel pogingen ondernomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.