Luijckx met NAC mee naar Spanje

Reacties

Kees Luijckx is zaterdagochtend met NAC Breda afgereisd naar Spanje, waar de Brabantse club op trainingskamp gaat. De verdediger, tussen 2010 en 2013 al uitkomend voor de Eredivisionist, krijgt de kans te laten zien hoe hij er fysiek voor staat.

Luijckx met NAC mee naar Spanje

Luijckx is clubloos na een periode in Griekenland, waar hij een korte tijd voor Niki Volos speelde. De Noord-Hollander ging in 2013 weg uit Breda omdat hij hogerop wilde. Hij koos voor Roda JC. Met die club degradeerde hij naar de Jupiler League.  

Omdat Luijckx een clausule had opgenomen dat hij in dat geval mocht vertrekken, zocht hij het avontuur in Griekenland. De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, speelde tijdens zijn loopbaan ook voor AZ, Excelsior en ADO Den Haag. 

Coach Robert Maaskant gaf vrijdag al aan dat hij zijn selectie ten minste met twee spelers wil versterken. Nu rechtsback Isak Ssaewkambo onverwacht vertrok, ontstond er ook een vacature in de defensie. Nieuweling Dirk Marcellis zou eventueel ook als rechtsachter kunnen spelen, al ziet NAC hem vooral als centrale verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.