VI Opinie: kan Maaskant NAC nog redden?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer over NAC.

VI Opinie: kan Maaskant NAC nog redden?

De eerste seizoenshelft van NAC was er een om van te gruwelen. De Parel van het Zuiden  besloot het jaar als nummer zeventien. Nebojsa Gudelj werd ontslagen en inmiddels heeft zijn opvolger Eric Hellemons een stapje teruggedaan om als hoofdtrainer plaats te maken voor de Engelse manager Robert Maaskant. Overigens blijft Hellemons wel gewoon assistent.

Tel er de financiële perikelen van NAC bij op en de mislukte eerste seizoenshelft is compleet. De Bredanaars zijn ondertussen hevig op zoek naar versterkingen. Anthony Lurling bedankte voor een rol als pinchhitter en verdediger Dirk Marcellis werd al wel vastgelegd. Ondertussen is er nog steeds de hoop op de komst van Guyon Fernandez en Demy de Zeeuw.

Tegen die achtergrond begint Maaskant aan de klus om NAC te behouden voor de Eredivisie. Zelf kondigde Maaskant al vol ambitie aan dat de twaalfde plek mogelijk is. Is dat gebakken lucht of moet NAC inderdaad in staat zijn de problemen van zich af te voetballen?

Kortom, praat mee over het verval van NAC. Komt er daadwerkelijk een opleving of wordt het doemscenario werkelijkheid?

Log hieronder in met je VI-account en praat mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.