NAC kan actie ondernemen na groen licht KNVB

Reacties

NAC Breda kan zich roeren op de transfermarkt. De KNVB heeft goedkeuring gegeven voor het plan van aanpak dat de Brabantse club had ingediend.

NAC kan actie ondernemen na groen licht KNVB

De nummer 17 van de Eredivisie staat onder curatele van de KNVB en moet elke uitgave verantwoorden. Met het groene licht uit Zeist kunnen de Brabanders de plannen tot uitvoering brengen.

Naar verwachting wordt woensdag Dirk Marcellis officieel gepresenteerd als eerste aanwinst. Met de verdediger is mondeling al een tijdje overeenstemming over een contract voor de rest van dit seizoen.

De formele benoeming van Robert Maaskant als Engelse manager boven de veldtrainers Eric Hellemons en Rob Penders wordt iets later verwacht, maar nog wel deze week. Laatstgenoemde kwestie hangt niet zo zeer af van de voetbalbond in Zeist, maar van de laatste afwikkelingen die de geboren Schiedammer moet plegen met zijn huidige werkgever Columbus Crew in de Verenigde Staten.

NAC hoopt ook nog steeds op het aantrekken van Guyon Fernandez en Demy de Zeeuw. Met beide spelers, die meer ijzers in het vuur zeggen te hebben, is de Brabantse club in onderhandeling. Een ander doelwit met wie de clubleiding in gesprek was, Anthony Lurling, liet dinsdagavond weten toch niet terug te keren naar het Rat Verlegh Stadion. Over de reden liet hij nog niets los. De directie van de Brabantse club noemt het afzeggen van Lurling 'verrassend'. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.