Van Dijk geeft duidelijke hint over zijn Liverpool-toekomst

Reacties

Als het aan Virgil van Dijk ligt, blijft hij langer bij Liverpool dan momenteel is afgesproken, namelijk tot de zomer van 2025. De aanvoerder van de roodhemden heeft gezegd dat hij deel uit zal maken van de transitie die bij Liverpool op komst is.

Van Dijk geeft duidelijke hint over zijn Liverpool-toekomst
© Pro Shots

Dat deed Van Dijk tegenover de BBC. Op Anfield is manager Jürgen Klopp bezig aan de laatste weken van zijn bijna negen jaar durende bewind als manager, en het heeft er alle schijn van dat Van Dijk in zijn moedertaal kan communiceren met Klopps opvolger. Het is een kwestie van tijd voordat Arne Slot zijn krabbel zet onder een verbintenis bij de zesvoudig kampioen van Europa. Van Dijk heeft verklaard dat hij Slot wil helpen in de komende jaren.

'Er gaat een grote transitie zijn, en ik zal er deel van uit maken. Ik denk dat de club druk is met het zoeken naar een nieuwe manager. Maar ik ben hier heel gelukkig, dat heb ik zal gezegd. Ik hou van de club, dat kun je ook wel zien. Die vormt een belangrijk deel van mijn leven, dat kan ik erover zeggen', aldus Van Dijk, die het seizoen met Liverpool zal afsluiten met de League Cup als trofee.

'Er zullen veel dingen veranderen. Angstig is niet het goede woord, zou ik zeggen, maar het is wel interessant en opwindend wat er nu zal gebeuren. Ik ben trots dat ik onder Klopp heb gespeeld, heb gevochten voor het logo en het succes dat we de afgelopen jaren hebben gehad telt ook mee. Het wordt emotioneel tijdens zijn laatste wedstrijd', denkt de Bredanaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer V. van Dijk
Meer over V. van Dijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.