NAC en Go Ahead strijden om Van Overbeek en Rutten

Reacties

Na de degradatie naar de Jupiler League vissen Go Ahead Eagles en NAC Breda in dezelfde vijver. Beide clubs hebben interesse in Elvio van Overbeek (Jong PSV, foto) en Moreno Rutten (FC Den Bosch).

NAC en Go Ahead strijden om Van Overbeek en Rutten

Niet uitkomen in de Eredivisie betekent voor Go Ahead en NAC dat ze flink moeten snijden in de begroting. Het resulteerde bij de Eagles al in het vertrek van dragende krachten als Jop van der Linden, Marnix Kolder en Sjoerd Overgoor. NAC hoopt op zijn beurt Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens te slijten in de Eredivisie.

Zelf richten de nummers zestien en zeventien van afgelopen seizoen hun vizier meer dan ooit op de Jupiler League. Beide clubs zijn al in een strijd verwikkeld om de handtekening van Paul Gladon, die vijftien keer scoorde voor Sparta Rotterdam. Ook Van Overbeek en Rutten hebben met hun transfervrije status interesse gewekt.

Van Overbeek heeft er bij Jong PSV inmiddels al twee seizoenen opzitten in de Jupiler League. De 21-jarige vleugelspits, met Jong Oranje onlangs actief op het toernooi van Touloun, scoorde elf keer in 72 competitieduels. De één jaar oudere Rutten is in het shirt van FC Den Bosch al één seizoen langer actief in de Eerste Divisie. De rechtsback heeft inmiddels 92 wedstrijden in de benen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.