NAC schakelt naar spelers uit Eerste Divisie

Reacties

NAC Breda moet na de degradatie in een andere categorie winkelen. De club wil onder anderen Luis Pedro en Leroy Labylle aantrekken.

NAC schakelt naar spelers uit Eerste Divisie

Een druk op de knop en NAC Breda had zijn selectie klaar voor weer een seizoen Eredivisie. Althans, dat zei coach Robert Maaskant. Nu degradatie naar de Eerste Divisie een feit is, moet hij overschakelen op een heel ander type voetballers. Krachten als Nick van der Velden en Abel Tamata, die de Brabantse club op het oog had, lijken nu onhaalbaar.

Met verdediger Luis Pedro (23) van FC Emmen was NAC maandag al zo goed als akkoord over een contract. Hij tekent vermoedelijk voor twee seizoenen in het Rat Verlegh Stadion. Daarnaast informeerde de club bij PEC Zwolle naar de mogelijkheid Leroy Labylle (24) op huurbasis over te nemen. Sinds de winterstop van afgelopen seizoen speelde hij voor zijn vorige club MVV Maastricht. Ook heeft NAC belangstelling voor Guus Joppen (25), wiens verbintenis met VVV-Venlo deze zomer afloopt.

Voor Adnane Tighadouini (22) en Mats Seuntjens (23) is tot op heden nog geen concreet bod binnen, maar de verwachting is dat zij zullen vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.