Maaskant levert bijna helft salaris in bij NAC Breda

Reacties

NAC Breda bekrachtigt het aanblijven van Robert Maaskant. De oefenmeester zet zijn handtekening onder een eenjarige verbintenis. Beide partijen hebben de intentie om bij een succesvol seizoen in de Jupiler League met elkaar door te gaan voor langere tijd.

Maaskant levert bijna helft salaris in bij NAC Breda

'We gaan er met zijn allen proberen iets moois van te maken', aldus Maaskant tegenover Voetbal International. 'En dat betekent meestrijden om de titel in de Eerste Divisie.' Maaskant diende na de degradatie met NAC zijn ontslag in bij de club, maar beide partijen willen uiteindelijk toch met elkaar door.

Maaskant levert fors in om bij NAC te blijven. In het nieuwe seizoen gaat de geboren Schiedammer ongeveer de helft minder verdienen ten opzichte zijn van huidige verbintenis op Eredivisieniveau. Daarmee komt hij tegemoet aan de nieuwe werkelijkheid van de Parel van het Zuiden. Onder anderen Demy de Zeeuw, Guyon Fernandez en Dirk Marcellis passen daardoor niet meer binnen het budget. Steunpilaar Henrico Drost zal met een lagere aanbieding genoegen moeten nemen.

Maaskant zal zich, naast zijn taken op het veld, blijven bemoeien met het aan- en verkoopbeleid. In de papieren Voetbal International van deze week en op VI Premium is een grote reportage over NAC te lezen. Daarin een uitgebreider overzicht van de toekomst van alle selectiespelers van de Bredase club. Ook laat clubicoon Pierre van Hooijdonk zijn licht schijnen over de naar de Jupiler League gedegradeerde club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.