Go Ahead wil ondanks degradatie toch technisch manager

Reacties

Go Ahead Eagles is ondanks de degradatie op zoek naar een technisch manager. De club hoopt de nieuwe man na de zomer te presenteren. Die wijziging houdt in dat trainer Dennis Demmers samen met hem moet gaan beslissen over de te varen koers op technisch gebied.

Go Ahead wil ondanks degradatie toch technisch manager

De stap terug naar de Jupiler League is voor de Deventenaren reden kritisch naar de organisatiestructuur te kijken. 'Het aantrekken van de juiste spelers, het scouten van goede talenten en het aansturen van het technisch apparaat zijn zaken die wij willen laten terugkomen in één functie', zegt voorzitter Edwin Lugt. 'Dat we ondanks de degradatie hiermee komen, geeft aan we dat we het heel serieus nemen.'

Na het vertrek van Marc Overmars naar Ajax was de volledige technische macht in handen van trainer Erik ten Hag, daarna volgde Foeke Booy. 'Vooral in het tweede jaar is dat niet goed gegaan', luidt de conclusie van Lugt.

De club uit Deventer wil niet gehaast te werk gaan in de zoektocht naar een technisch manager. 'We hebben nog geen kandidaat en gaan ook niet over één nacht ijs. We willen zo rond september, oktober iemand presenteren', laat Lugt aan VI weten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.