MVV stelt hele tribune open voor kampioensfeest NEC

Reacties

De fans van NEC hebben vrijdag alle ruimte om het eventuele kampioensfeest van hun club in de Jupiler League te vieren. MVV Maastricht stelt de gehele Noordtribune beschikbaar aan de meereizende fans, die daardoor met circa tweeduizend man naar Zuid-Limburg kunnen.

MVV stelt hele tribune open voor kampioensfeest NEC

Met nog acht wedstrijden voor de boeg heeft NEC liefst 21 punten meer dan nummer twee FC Eindhoven, dat maandag met 3-2 verloor bij FC Emmen. Bij nieuw puntenverlies van de Brabanders thuis tegen Sparta Rotterdam is de onbedreigde koploper uit Nijmegen al zeker van de titel na een zege op MVV.

Of de spelers van MVV daaraan zullen meewerken is nog de vraag. De clubleiding van de nummer zestien van de Jupiler League denkt in ieder geval wel mee met de aanstaande kampioen. De tribune achter een van de twee doelen staat volledig ter beschikking van de NEC-fans.

Voor de MVV-supporters die wegens de geste aan de bezoekers moeten uitwijken is er waarschijnlijk genoeg ruimte. Doorgaans zitten er tijdens een competitieduel niet meer dan vierduizend toeschouwers in Stadion De Geusselt, dat een capaciteit heeft van 8.800 zitplaatsen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.