Mourinho ontkent nederlaag: 'Het is 1-1 geworden'

Reacties

Manchester United plaatste zich donderdagavond ondanks een 2-1 nederlaag bij Hull City voor de finale van het toernooi om de League Cup. Manager José Mourinho was achteraf zeer te spreken over de supporters en het spel van zijn ploeg, maar minder over de makkelijk gegeven strafschop voor de thuisploeg.

Mourinho ontkent nederlaag: 'Het is 1-1 geworden'

United begon met een uitstekende uitgangspositie aan het duel in het KCOM Stadium. Eerder op Old Trafford wonnen The Red Devils namelijk met 2-0. Ook in de return begon de ploeg van Mourinho sterk, maar na 35 minuten keken de bezoekers wel tegen een achterstand aan. Scheidsrechter Jonathan Moss wees naar de stip na een lichte overtreding van Marcos Rojo bij een hoekschop en Tom Huddlestone pakte het cadeautje uit.

'We hadden de wedstrijd volledig onder controle en toen gebeurde er iets', reageerde Mourinho, die alle mogelijke moeite deed om zich in te houden, tegenover Sky Sports. 'Als we het over de wedstrijd hebben, moet ik spreken over dingen waar ik het niet over wil hebben. Ik heb me gedragen op de bank en ben niet weggestuurd, dus ik houd mijn mond.'

Evengoed liet de Portugees zich een sneer ontlokken. Gevraagd of de 2-1 nederlaag terecht was reageerde Mourinho: 'Ik heb maar twee doelpunten gezien. Het is 1-1 geworden. Ik heb een goal van Paul Pogba gezien en hun doelpunt was fantastisch. Een mooie actie en een geweldige voorzet die bij de tweede paal wordt binnengewerkt.'

Ondanks de nederlaag plaatste United zich voor de finale om de League Cup. Daarin is Southampton de tegenstander op Wembley. 'Dat is een heel speciaal gevoel, maar wij zijn niet de favoriet. We zijn nooit de favoriet', vond Mourinho.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.