Milan bevestigt ruil tussen Cerci en Torres

Reacties

De kans is groot dat Fernando Torres vanaf januari weer speelt voor Atlético Madrid, waar de dertigjarige spits in het seizoen 2000/01 zijn profcarrière begon.

Milan bevestigt ruil tussen Cerci en Torres

AC Milan laat via Milan Channel - het officiële tv-station van de club - weten dat de onderhandelingen met de kampioen van Spanje in een vergevorderd stadium zijn. Torres, die tot de zomer van 2016 gehuurd wordt van Chelsea, zou de komende anderhalf jaar spelen voor Atlético en Alessio Cerci bewandelt de omgekeerde weg.

Sinds hij Liverpool in januari 2011 verruilde voor Chelsea is Torres geen schim meer van de wereldspits die hij was. Sterker nog, sindsdien scoorde hij in competitieverband nog maar 21 keer. Een van die doelpunten maakte hij in de Serie A namens Milan, dat de 110-voudige international van Spanje (38 doelpunten) graag ziet vertrekken.

Atlético werd al vaker in verband gebracht met de terugkeer van El Niño, maar nu lijkt het er eindelijk van te komen. De Madrilenen stallen Alessio Cerci, die afgelopen zomer overkwam van Torino, het komende half jaar bij Milan. Eerder had ook aartsrivaal Internazionale zich gemeld voor de 27-jarige vleugelaanvaller.

Torres debuteerde op 27 mei 2001 in het eerste elftal van Atlético tijdens het thuisduel met Leganés (1-0 winst) en een week later maakte de zeventienjarige aanvaller zijn eerste doelpunt. In totaal zou Torres 91 keer scoren namens Los Colchoneros, die hem in de zomer van 2007 verkochten aan Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.