Meulensteen in beeld als assistent van Hiddink bij Anzhi

René Meulensteen (49) is kandidaat om assistent-trainer te worden van FC Anzhi. De Limburger besloot onlangs te vertrekken bij Manchester United, waar hij jarenlang rechterhand was van Sir Alex Ferguson.

Meulensteen in beeld als assistent van Hiddink bij Anzhi

Na de komst van David Moyes en diens staf zag Meulensteen voor zichzelf geen rol meer weggelegd bij de Engelse kampioen. Nu kan hij echter opnieuw aan de slag als hulptrainer onder een topmanager.

Bij FC Anzhi is Guus Hiddink na het vertrek van Ton du Chatinier nog op zoek naar een assistent. Meulensteen kan een eenjarig contract tekenen bij de steenrijke club uit de Russische deelrepubliek Dagestan.

De ploeg van Hiddink, die afgelopen seizoen op de derde plaats eindigde, verblijft momenteel op trainingskamp in het Oostenrijkse Leogang. Hiddink zat daar in 2008 tijdens het EK met de ploeg van Rusland, die in de kwartfinale won van Oranje (3-1 na verlenging). Afgelopen zondag was Meulensteen in Oostenrijk om te praten met de club. (Tom Knipping) Lees in VI nummer 26 alles over de ervaringen van Ton du Chatinier bij FC Anzhi, waar hij voor het eerst in zijn loopbaan in aanraking kwam met de absolute top van het internationale voetbal. Klik hier om de nieuwe VI direct te bestellen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen