Meulensteen: 'Mijn toekomst bij Man Utd is onduidelijk'

Het is nog niet zeker hoe de toekomst van René Meulensteen bij Manchester United eruit ziet. De Nederlander, die de voorbije jaren de vaste rechterhand van Sir Alex Ferguson was, beschikt over een doorlopend contract. Wel moet worden gekeken hoe zijn takenpakket er onder de nieuwe hoofdtrainer David Moyes uit gaat zien.

Meulensteen: 'Mijn toekomst bij Man Utd is onduidelijk'

Moyes is aangesteld als vervanger van de legendarische Sir Alex, die de voorbije 27 jaar de leiding had bij de Engelse recordkampioen. Onder de 71-jarige Schot vervulde Meulensteen als veldtrainer een belangrijke rol.

'Hoe het nu verdergaat, weet ik niet', vertelt Meulensteen in De Telegraaf. 'Ik heb weliswaar een doorlopend contract, maar er is afgesproken dat we gaan brainstormen over mijn functie wanneer Ferguson stopt. Dat is nu het geval. Mijn toekomst bij United is vanaf dit moment onduidelijk. De komende weken zal daar meer duidelijkheid over komen.'

Moyes, die voor zes jaar tekende bij de Engelse kampioen, heeft zich eveneens nog niet uitgelaten over de manier waarop hij zijn staf wil gaan formeren.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen