Anhzi-directie meldt aanblijven van Hiddink in Dagestan

FC Anzhi en Guus Hiddink hebben besloten de samenwerking een vervolg te geven. De Russische club heeft de optie in het contract van de Achterhoeker gelicht.

Anhzi-directie meldt aanblijven van Hiddink in Dagestan

Met die beslissing komt er een einde aan de onzekerheid over de toekomst van Hiddink in Dagestan. De 66-jarige coach liet in mei nog in het midden of hij verder wilde bij FC Anzhi.

'Die beslissing hebben we even geparkeerd, in ieder geval tot na de bekerfinale', vertelde Hiddink eind mei aan Voetbal International. 'Ik heb wel mijn gedachten, maar die houd ik nog even voor me. Eerlijk gezegd: ik ben er nog niet voor honderd procent uit.'

Die twijfel zorgde voor speculaties dat Paris Saint-Germain en Real Madrid interesse hadden Hiddink aan te stellen. Maar die geruchten kunnen van tafel na de tweet van Anzhi-directeur Konstantin Remchyukov. 'Beide partijen hebben de optie tot ieders tevredenheid gelicht. Ik ben blij.'

De momenteel vakantie vierende Hiddink begint zodoende aan zijn derde seizoen bij FC Anzhi. De Achterhoeker kan verder bouwen aan de Dagestaanse club, die in zijn ogen tevreden mag zijn met de ontwikkeling.

'De club is van ver gekomen, vorig seizoen eindigden we als zevende en nu zijn we derde en staan we in de bekerfinale.' Hiddink zag zijn ploeg de bekerfinale na strafschoppen verliezen van CSKA Moskou.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen