Manchester United zonder Van Persie tegen Real Sociedad

Robin van Persie moet het Champions League-treffen van Manchester United met Real Sociedad missen. De Nederlander zit niet bij de selectie, Alexander Büttner wél.

Manchester United zonder Van Persie tegen Real Sociedad

Van Persie kampte de afgelopen weken al met een blessure aan zijn teen en viel halverwege de interland tegen Turkije uit met een kwetsuur aan de kuit. Hij speelde dit weekend wel negentig minuten in het competitieduel met Southampton (1-1). Linksback Alexander Büttner neemt plaats op de bank tijdens het duel dat geleid wordt door een Nederlander: Bas Nijhuis.

Bij Bayern München (thuis tegen Viktoria Plzen) start Arjen Robben wel gewoon in de basisopstelling, net als Wesley Sneijder bij Galatasaray. Nordin Amrabat staat bij de Turken wissel wanneer zij het opnemen tegen FC Kopenhagen.

Bij Anderlecht - Paris Saint-Germain komen minimaal twee Nederlanders binnen de lijnen. Bram Nuytinck start bij de Belgen, Gregory van der Wiel begint tegen de verwachting in (hij kampte in aanloop naar het duel met een lichte blessure) toch in de basis bij PSG. Anderlecht-trainer John van den Brom houdt Demy de Zeeuw op de bank. Ola John begint in de basisopstelling van Benfica in het thuisduel met Olympiakos Piraeus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen