Magath: 'Fulham is een fantastische club'

Reacties

Fulham verraste vrijdagavond door de ervaren Felix Magath aan te stellen als opvolger van de ontslagen trainer René Meulensteen. Magath laat weten dat hij dolblij is met zijn aanstelling bij de hekkensluiter van de Premier League.

Magath: 'Fulham is een fantastische club'

Magath werd sterk in verband gebracht met een overstap naar het Hamburger SV van Bert van Marwijk, maar in plaats van de voormalige bondscoach werd met Meulensteen een andere Nederlander slachtoffer van Magath. 'Ik ben erg gelukkig met mijn terugkeer in de voetballerij. Ik heb er ontzettend veel zin in', aldus Magath, die voor het laatst werkzaam was bij VfL Wolfsburg, waar hij in 2012 vertrok.

'Fulham is een fantastische club om te werken, of je nou speler of trainer bent. De faciliteiten zijn geweldig', vervolgt Magath. 'Eigenaar Shahid Khan heeft me volledig overtuigd van zijn ideeën en heeft me de volledige verantwoordelijkheid gegeven als manager. Ik kan niet wachten om te beginnen.'

Magath was eerder als trainer actief voor Wolfsburg, Schalke 04, Bayern München, VfB Stuttgart, Eintracht Frankfurt, Werder Bremen, 1. FC Nürnberg en Hamburger SV. Met Bayern (2x) en Wolfsburg werd hij kampioen van de Bundesliga. Magath maakt volgend weekend zijn debuut op de bank bij Fulham, dat dan afreist naar concurrent West Bromwich Albion. Een week later staat op Craven Cottage de derby tegen Chelsea op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.