Meulensteen: 'Paniek, ontslag een daad uit angst'

Reacties

René Meulensteen noemt het feit dat hij ontslagen is als manager van Fulham 'een daad uit angst'. De manager werd vrijdagavond op straat gezet door de Engelse hekkensluiter. Hij moet plaats maken voor de Duitser Felix Magath (60).

Meulensteen: 'Paniek, ontslag een daad uit angst'

'Ik weet dat de eigenaars bang waren dat er een kans was dat de club ten onder ging', reageerde Meulensteen tegenover BBC Radio 5. De Nederlander had graag meer tijd gekregen. 'De weg vooruit, waarover we het hadden met de club, ging over de langere termijn. Mijn ontslag is duidelijk een daad uit angst. Ze waren in paniek en handelden uit emotie, maar dat is voetbal.'

'De mensen die naar de wedstrijden tegen Manchester United (2-2) en Liverpool (2-3 nederlaag) zijn gekomen, hebben gezien dat ik geprobeerd heb om het te verbeteren', claimde Meulensteen in gesprek met het radiostation.

Dat zijn naam ontbrak in het officiële statement dat Fulham publiceerde op de clubwebsite, doet hem niet veel. 'Om eerlijk te zijn boeit het me helemaal niets wat er in dat statement staat', reageerde Meulensteen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.