Kwartfinale beker: Ajax treft Feyenoord, Kraay Jr. tegen PEC

Reacties

Op dinsdag- en woensdagavond worden de duels in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi afgewerkt. VI.nl zet alle duels op een rij.

Kwartfinale beker: Ajax treft Feyenoord, Kraay Jr. tegen PEC

Dinsdag
Roda JC Kerkrade en AZ trappen dinsdagavond (20.45 uur) af in het Parkstad Limburg Stadion. De Limburgers zorgden in de achtste finale voor een verrassing door Vitesse uit te schakelen. Het duel tussen Roda JC en AZ is overigens de enige wedstrijd van dinsdag.

Woensdag
Een dag later neemt de enige overgebleven amateurclub JVC Cuijk het op tegen PEC Zwolle (18.45 uur). De ploeg van trainer Hans Kraay jr. schakelde in de vorige ronde nog MVV uit en hoopt in Zwolle op een nieuwe stunt. Een uur later begint de bekerconfrontatie tussen NEC en FC Utrecht. In Nijmegen strijden zij voor een plaats bij de laatste vier in het bekertoernooi.

Het klapstuk van de avond is de topper tussen Ajax en Feyenoord in De Arena. Zowel de Amsterdammers als de Rotterdammers begonnen sterk aan de competitiehervatting tegen respectievelijk PSV (1-0 winst) en FC Utrecht (Feyenoord won met 5-2).

De ploeg van trainer Ronald Koeman, die voor een contractverlenging staat, moet het in Amsterdam stellen zonder de eigen aanhang. De aftrap heeft plaats om 20.45 uur, gevolgd door de loting voor de halve finale van het bekertoernooi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.