Succescoach Kraay Jr. verrast met overstap naar DOVO

Hans Kraay junior zet zijn trainersloopbaan na dit seizoen voort bij Hoofdklasser DOVO uit Veenendaal. De huidige coach van Topklasser JVC Cuijk kwam een tweejarig contract met DOVO overeen.

Succescoach Kraay Jr. verrast met overstap naar DOVO

De 53-jarige Kraay krijgt als taakstelling met DOVO naar de Topklasse te promoveren. Kraay laat weten dat hij diverse opties had voor volgend seizoen, maar op advies van zijn vader en ex-trainer Hans Kraay senior voor de club uit Veenendaal koos. 'Ik heb mijn keuze tussen een BVO, Cuijk en DOVO voorgelegd aan mijn pa - die ik hoog heb zitten - en die zei meteen: "DOVO? Doen!" Ik voel dat dit het juiste moment is om met z’n allen de stap naar de Topklasse te maken.'

Kraay junior is momenteel werkzaam voor JVC Cuijk, waarmee hij dit seizoen bijzonder succesvol is in het toernooi om de KNVB-beker. Kraay en consorten plaatsten zich woensdag ten koste van MVV voor de kwartfinale van het toernooi, waarin PEC Zwolle de tegenstander is.

De afgelopen jaren verwierf Kraay een uitstekende reputatie als trainer van topamateurclubs. Hij was in het verleden actief voor Ophemert, SVZW en FC Lienden en was vooral in dienst van die laatste vereniging bijzonder succesvol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen