Hiddink roept Promes op als vervanger Robben

Reacties

Guus Hiddink heeft Quincy Promes opgeroepen als vervanger van Arjen Robben voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije (28 maart) en de oefeninterland tegen Spanje (31 maart).

Hiddink roept Promes op als vervanger Robben

Robben meldde zich zondag af bij de Oranje-bondscoach nadat hij in de thuiswedstrijd van Bayern München tegen Borussia Mönchengladbach een buikspierblessure had opgelopen. De 31-jarige aanvaller staat daardoor enkele weken aan de kant.

Promes mag nu alsnog naar Noordwijk komen voor de wedstrijd tegen Turkije, dat zaterdag in een uitverkochte Arena tegen Oranje aantreedt. De 23-jarige vleugelspits zat bijna twee weken geleden ook al in de voorselectie van Hiddink, maar overleefde de aanvankelijke schifting nog niet. De PSV'ers Luciano Narsingh en Memphis Depay kregen op de flanken de voorkeur.

Door Promes alsnog op te roepen beloont Hiddink de drievoudige international voor zijn uitstekende vorm van de laatste weken. In maart was de voormalige FC Twente-aanvaller al twee keer trefzeker voor Spartak. In totaal scoorde Promes dit seizoen zeven keer voor de Russische grootmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.