VI Opinie: Robben onvervangbaar bij Oranje

Reacties

In de rubriek VI Opinie geeft de redactie van VI.nl lezers de mogelijkheid mee te praten over actualiteiten in de voetballerij. Deze keer over de consequenties van het wegvallen van Arjen Robben. Hoe moet bondscoach Guus Hiddink het probleem ondervangen?

VI Opinie: Robben onvervangbaar bij Oranje

Zondag kwam de jobstijding uit München. Robben moet enkele weken toekijken door een scheurtje in zijn buikspier, en daardoor mist hij ook het EK-kwalificatieduel met Turkije van zaterdag in Amsterdam.

Voor Oranje is het een grote tegenslag gezien de status aparte van Robben. De vraag is hoe Hiddink het gemis van zijn belangrijkste aanvaller gaat opvangen. Moet hij de tactiek aanpassen? Of biedt zijn vrijdag bekend gemaakt selectie voldoende geschikte kandidaten voor de vacature?

Krijgt Luciano Narsingh een kans? Schuift Ibrahim Afellay een linie door? Zoekt Hiddink juist de oplossing buiten zijn huidige selectie met het oproepen van Eljero Elia? Schuift iemand door vanuit Jong Oranje-selectie, waarin Anwar El Ghazi, Ricardo Kishna en Jean-Paul Boëtius zijn opgenomen? Denkt de bondscoach misschien aan de suggestie van Willem van Hanegem? De oud-international schoof in het AD AZ-aanvaller Steven Berghuis naar voren.

Login met je VI-account: ga op de stoel van Hiddink zitten en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.