Heynckes verraadt impliciet de komst van Lewandowski

In de kantlijn van de Champions League-finale sprak Jupp Heynckes zijn mond voorbij over nog een versterking die Bayern München weghaalt bij Dortmund: Robert Lewandowski.

Heynckes verraadt impliciet de komst van Lewandowski

Hoewel het geen geheim is dat Bayern Lewandowski graag wil inlijven, leek het dat de Poolse aanvaller pas over een jaar de overstap gaat maken naar de Beierse topclub. Maar Heynckes liet doorschemeren dat ook de Pool zijn laatste wedstrijd voor Borussia Dortmund heeft gespeeld en deze zomer naar Bayern overstapt.

'Men weet dat Mario Götze vastgelegd is en dat Lewandowski ook niet lang meer op zich zal laten wachten', bevestigde Heynckes zaterdag na de 2-1 zege op Wembley impliciet de komst van de Poolse spits. 'En dan heb je natuurlijk nog twee topspelers erbij.'

Bayern legde al de contractueel vastgelegde 37 miljoen euro neer voor Götze. De vraag is of de Duitse kampioen nog een keer diep in de buidel wil tasten om Lewandowski te halen. Het contract van de Poolse international loopt nog een seizoen door, zodat hij over een jaar zonder transfersom kan worden binnengehaald.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen