Gomez is fit voor mogelijke kampioenswedstrijd Bayern

Mario Gomez voegt zich donderdag weer bij de groepstraining van Bayern München. De aanvaller is hersteld van de bovenbeenspierblessure die hem ervan weerhield namens Duitsland het tweeluik met Kazachstan (3-0 en 4-1) af te werken in de strijd om WK-kwalificatie.

Gomez is fit voor mogelijke kampioenswedstrijd Bayern

Tijdens het interlandintermezzo bleef het voor Gomez bij looptrainingen. Hij liep de kwetsuur op tijdens de training met de nationale ploeg. Middenvelder Bastian Schweinsteiger keert terug bij de Beierse club na een schorsing.

Bayern kan zaterdag in eigen huis bij winst op Hamburger SV al landskampioen worden, al moet Borussia Dortmund dan wel punten verspelen bij VfB Stuttgart.

'Ik ben er klaar voor', aldus Schweinsteiger op de clubsite. 'Een goed resultaat tegen HSV geeft ons een boost. We hebben twee jaar lang geen titel gewonnen en nu staan we op het punt dat wel te doen.'

Maar uitgebreid feesten is er niet bij voor Der Rekordmeister, vertelt Schweinsteiger. 'Iedereen heeft het Champions League-duel van dinsdag bij Juventus al voor ogen.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen