Gomez wil uitspraak Bayern-leiding over Lewandowski

De aanhoudende geruchten over de komst van Robert Lewandowski zorgen voor onrust onder de huidige spitsen van Bayern München. Mario Gomez eist duidelijkheid.

Gomez wil uitspraak Bayern-leiding over Lewandowski

Gomez is mogelijk kind van de rekening van de komst van Lewandowski. Maar vooralsnog leeft hij in onzekerheid over het vermeende akkoord van de Poolse aanvaller van Borussia Dortmund met Bayern München. Alle partijen ontkennen noch bevestigen de overgang.

Gomez wil echter van de leiding van Bayern horen hoe de toekomst eruit ziet, en dan in het bijzonder de rol van de huidige spitsen. 'De club moet ons op een of andere manier vertellen wat de plannen zijn', zei de aanvaller, die zaterdag van zich deed spreken tegen Schalke 04 (4-0 winst).

De Duits international sprak ook voor zijn collega-spitsen Mario Mandzukic en Claudio Pizarro, die ook in onzekerheid leven ondanks een doorlopend contract. 'Ik ben voor niemand bang. Maar de club moet ons duidelijk maken wat er speelt', aldus Gomez.

Bayern-bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge reageerde zaterdag rustig op alle commotie rond de vermeende transfer van Lewandowksi. 'We gaan er heel ontspannen mee om en zullen ons onthouden van commentaar. Voor ons is doorslaggevend wat er op dit moment op het veld gebeurt.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen