Dortmund-directeur ontkent akkoord over Lewandowski

Hans-Joachim Watzke ontkent in alle toonaarden dat Borussia Dortmund een akkoord zou hebben met Bayern München over een overgang van Robert Lewandowski. De directeur van de club ergert zich aan de berichtgeving.

Dortmund-directeur ontkent akkoord over Lewandowski

Spiegel Online berichtte dinsdag dat speler en Bayern al akkoord zouden zijn. 'Het is pure speculatie', reageert Watzke in de Duitse pers. 'Er zit absoluut geen waarheid in die berichten, er is niet eens een bron. Dat stoort me, verder zeg ik er niets op. Robert heeft nog een contract heeft tot medio 2014 en wij willen dat graag verlengen.'

'Als hij niet wil verlengen voor het einde van dit seizoen, dan gaan we doen wat we altijd doen en dat is bij elkaar zitten en bespreken hoe we verder gaan. Maar we laten hem zeker niet voor elke prijs gaan.' Daarmee ontkent Watzke het gerucht dat Dortmund Lewandowski desnoods zijn contract uit zou willen laten dienen.

Lewandowski zelf heeft eerder al gezegd in elk geval tot het einde van het seizoen bij Dortmund te blijven. 'Dat is het belangrijkst. Ik concentreer me alleen op Borussia.' Gesprekken over contractverlenging hebben nog niets opgeleverd.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen