Geblesseerde Amrabat meldt zich af voor Afrika Cup

Reacties

Nordin Amrabat heeft zich bij de Marokkaanse voetbalbond afgemeld voor het toernooi om de Afrika Cup, zo bevestigen bronnen aan VI. De flankspeler van Watford staat naar verwachting vier weken aan de kant vanwege enkelklachten.

Geblesseerde Amrabat meldt zich af voor Afrika Cup

De 29-jarige Amrabat liep de blessure op nieuwjaarsdag op in het Premier League-duel met Tottenham Hotspur (1-4). Hij viel een kwartier voor het einde uit. Amrabat was als basisspeler bezig aan een sterke periode bij Watford, waar hij een plek op de rechterflank had gekregen van manager Walter Mazzarri.

De kwetsuur van Amrabat is voor bondscoach Hervé Renard een volgende tegenvaller op weg naar de strijd om de Afrika Cup. De Fransman, die Hakim Ziyech buiten zijn selectie heeft gelaten, zag onlangs nog Oussama Tannane vanwege een heupblessure afhaken. Younes Belhanda is een twijfelgeval vanwege een gebroken teen.

Marokko werkt via een trainingskamp in de Verenigde Arabische Emiraten toe naar het landentoernooi. Het toernooi om de Afrika Cup begint voor Marokko op 16 januari met een wedstrijd tegen de Democratische Republiek Congo. De selectie van Renard neemt het in de groepsfase verder op tegen Ivoorkust en Togo.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.