Watford denkt aan eerder terughalen Berghuis

Reacties

Watford is door de vele blessures en het vertrek van Nordin Amrabat naar de Afrika Cup mogelijk genoodzaakt de aan Feyenoord verhuurde Steven Berghuis eerder dan gepland terug te halen naar Engeland.

Watford denkt aan eerder terughalen Berghuis

Berghuis vertrok afgelopen zomer op tijdelijke basis naar De Kuip, omdat hij in zijn eerste seizoen nauwelijks aan spelen toekwam bij Watford. Door de enorme blessuregolf en de Afrika Cup-deelname van Amrabat (Marokko) en Adlène Guedioura (Algerije) stelt manager Walter Mazzarri nu mogelijk toch weer prijs op de aanwezigheid van de 25-jarige aanvaller.

Mazzarri werd donderdag gevraagd naar de mogelijkheid om de huurperiode van Berghuis eerder te beëindigen. De Italiaan sloot dat in gesprek met regionale media niet meteen uit. 'Ik zal met de club overleggen en bekijken welke opties we in januari allemaal hebben. Ik ben erg blij dat hij het goed doet, ook al is het in een andere competitie dan de Premier League.'

Waar Berghuis met Feyenoord aan de winterstop is begonnen, moet Watford op nieuwjaarsdag alweer aan de bak tegen Tottenham Hotspur. Daryl Janmaat en Valon Behrami zijn er dan allebei niet bij door de blessures die ze op Boxing Day opliepen tegen Crystal Palace (1-1). Ook Roberto Pereyra, Isaac Success, Miguel Britos, Adrian Mariappa en Ben Watson ontbreken sowieso.

Houdt die blessuregolf aan, dan moet ook Feyenoord dus mogelijk toch nog in actie komen op de transfermarkt als het Berghuis kwijtraakt. De linksbenige rechtsbuiten sloot de eerste seizoenshelft af als basisspeler en scoorde tegen AZ en Vitesse. In totaal kwam Berghuis negentien keer in actie, waarvan acht keer als invaller. Vorig seizoen speelde de van AZ afkomstige aanvaller slechts elf keer voor Watford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.