Feyenoord neemt afscheid van Clasie en Pellè

Reacties

Southampton-spelers Jordy Clasie en Graziano Pellè krijgen donderdag een speciaal afscheid van hun voormalige werkgever. Feyenoord neemt het dan vriendschappelijk op tegen The Saints.

Feyenoord neemt afscheid van Clasie en Pellè

Feyenoord organiseert voorafgaand aan de oefenwedstrijd een volledige afscheidsceremonie. Niet alleen Clasie en Pellè staan in het middelpunt, ook tientallen oud-Feyenoorders geven in het kader van de jaarlijkse reünie acte de présence en maken een ereronde. Voor de voormalige spelers van de topclub die het afgelopen jaar overleden zijn, wordt voor de aftrap een minuut stilte gehouden.

Clasie is een jeugdproduct van de Rotterdammers. De 24-jarige middenvelder kwam 155 keer in actie voor zijn jeugdliefde en vertrok deze zomer naar Engeland. De dertigjarige Pellè maakte in 2012 zijn entree in de havenstad. De Italiaanse spits was in 66 optredens 55 maal trefzeker voor Feyenoord en vertrok in aanloop naar vorig seizoen naar de club van manager Ronald Koeman.

De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst speelt donderdag om 20.00 uur in de eigen Kuip tegen de Engelse oefenpartner. Overigens is er een kans dat Clasie het eerbetoon moet missen. Zijn vrouw gaat in de komende dagen bevallen, hetgeen zijn rentree in De Kuip in de weg zou kunnen staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.