Clasie en Pellè vermorzelen Quick '20

Reacties

Southampton heeft met groot machtsvertoon gewonnen in Oldenzaal. De plaatselijke Hoofdklasser Quick '20 werd met 10-0 van de mat geveegd.

Clasie en Pellè vermorzelen Quick '20

Halverwege stond Southampton al met 7-0 voor in Twente. Graziano Pellè had drie doelpunten voor zijn rekening genomen. Verder waren Steven Davis en Jay Rodriguez allebei twee keer trefzeker bij Southampton, waar Jordy Clasie ook in de basis begon.

In de pauze verving manager Ronald Koeman onder meer Clasie en Pellè, maar Southampton ging aanvankelijk in hetzelfde tempo door met scoren. James Ward-Prowse verzorgde de achtste goal van de avond en nummer negen kwam van de voet van Juanmi. Daarna namen The Saints duidelijk gas terug, maar de dubbele cijfers werden nog wel gehaald. Rodriguez volleerde vlak voor tijd de 10-0 tegen de touwen.

Afgelopen weekend rekende Southampton al af met FC Groningen (3-0). Donderdag besluit de Engelse subtopper zijn Nederlandse tour met een oefenduel met Feyenoord, de oude club van Clasie, Pellè en Koeman. Op 30 juli en 6 augustus staat Southampton vervolgens tegenover Vitesse in de derde voorronde van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.