Feyenoord herdenkt Yvonne Lodewijks tegen Vitesse

Reacties

In verband met het overlijden van Yvonne Lodewijks, de vrouw van keeperstrainer en beloftencoach Patrick Lodewijks, speelt Feyenoord de thuiswedstrijd tegen Vitesse van maandagavond 20.00 uur onder versoberde omstandigheden.

Feyenoord herdenkt Yvonne Lodewijks tegen Vitesse

Feyenoord laat op de eigen website weten dat er voorafgaand aan het voor de strijd om de derde plaats belangrijke duel een minuut stilte zal worden gehouden. Ook zullen de spelers rouwbanden dragen, wordt er aangepaste muziek gedraaid in het stadion en hangen de vlaggen halfstok.

De nummer drie van de Eredivisie werd vorige week opgeschrikt door het dramatische auto-ongeluk, waarbij Yvonne Lodewijks om het leven kwam. Eerder werd al bekend dat Patrick Lodewijks alle tijd krijgt om het verlies van zijn vrouw te verwerken. Reservedoelman Ronald Graafland neemt diens taken als keeperstrainer waar zolang dat nodig is.

Het duel in De Kuip had eigenlijk vanmiddag al moeten worden afgewerkt, maar wegens politieacties stak burgemeester Ahmed Aboutaleb daar een stokje voor. Als Feyenoord morgenavond wint van Vitesse is het zeker van directe plaatsing voor de voorronden van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.