FC Dordrecht wil door met Everse

Reacties

Het is bijzonder aannemelijk dat Jan Everse ook volgend seizoen de trainer is van FC Dordrecht. De 61-jarige Rotterdammer, die sinds vorige maand voor de spelersgroep staat aan de Krommedijk, kan zijn aflopende contract met een jaar verlengen.

FC Dordrecht wil door met Everse

Afgelopen week sprak Everse met technisch directeur Marco Boogers en zijn drie assistenten Gérard de Nooijer, Rody Hoegee en Rogier Molhoek. De clubleiding is ondanks de naderende degradatie te spreken over de inbreng van Everse en heeft laten weten zijn verbintenis met een jaar te willen verlengen.

De tweevoudig international, die bij zijn aanstelling nog niet liet weten geen ambities te hebben definitief terug te keren in het betaalde voetbal, vertelt tegen VI nu wel oren te hebben naar een nieuwe overeenkomst. 'We hebben van de week gesproken', aldus Everse. 'Of ik het doe? Ik sluit het niet uit. Ik vind dat spelletje veel te leuk. Het is een mooi clubje met drie ambitieuze, talentvolle trainers die wel een soort mentor kunnen gebruiken. Binnenkort moeten we maar eens praten over de invulling van mijn taak.'

In Dordrecht geldt Gérard de Nooijer als de beoogde nieuwe hoofdcoach, maar de oud-verdediger moet de juiste trainerspapieren nog halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.