Everse weet na drieluik meer over lot FC Dordrecht

Reacties

Het duel met Willem II is de start van een cruciaal drieluik voor FC Dordrecht. Volgens trainer Jan Everse kan daarna de balans worden opgemaakt.

Everse weet na drieluik meer over lot FC Dordrecht

Na de wedstrijd in Tilburg volgen voor FC Dordrecht de duels met concurrenten Heracles Almelo (4 april) en NAC Breda (11 april). 'Als je de komende drie wedstrijden geen punt pakt, is het beslist', zet Everse druk op de ontmoeting met Willem II.

'Daarna krijg je Vitesse, Cambuur, FC Twente en Ajax nog, waar je misschien een keer kunt stunten, maar overwinningen in de komende wedstrijden zijn noodzakelijk', vervolgt de trainer op de website van de Eredivisie-hekkensluiter.

Die slotserie dwingt FC Dordrecht nu de punten te pakken, en dat kan volgens Everse ook een ander effect hebben. 'Als je ze alle drie wint, kan het in mijn ogen niet meer fout gaan. Dan krijg je als team een boost, en ik geloof niet dat je het dan nog weg geeft.'

Willem II moet het eerste slachtoffer worden om de achterstand op NAC (zeven punten) te verkleinen. 'Er liggen kansen voor FC Dordrecht. We hebben zondag bij vlagen goed gevoetbald, dat willen we morgen weer laten zien', aldus Everse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.