El Ghazi: 'Rapid krijgt drie kansen en het zijn drie goals'

Reacties

Hoewel Anwar El Ghazi erkent dat het verlies over twee duels tegen Rapid Wien een grote teleurstelling is, wil hij niets weten van een verloren seizoen. De aanvaller van Ajax meent dat zijn ploeg in de return van de derde voorronde van de Champions League de betere partij was. Uiteindelijk verloor Ajax na het 2-2 gelijkspel in Wenen het terugduel wel: 2-3.

El Ghazi: 'Rapid krijgt drie kansen en het zijn drie goals'

'Volgens mij hebben ze maar drie kansen gehad en het zijn direct drie goals', sipte de rechtsbuiten op de clubwebsite. 'Wij waren de bovenliggende partij en hadden ook het meeste balbezit. We speelden op hun helft; wij waren de baas. Uiteindelijk hebben de details de doorslag gegeven', zo concludeerde de aanvaller.

De teleurstellende nederlaag over twee duels betekent volgens El Ghazi niet dat het seizoen van Ajax nu al mislukt is. 'Nee absoluut niet. Dat gaan we ons ook zeker niet laten aanpraten. We gaan ons nu focussen op de competitie. In de Eredivisie wacht zondag de eerste wedstrijd. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wij moeten zorgen dat we kampioen worden.'

'Het is veel te gemakkelijk', wees verdediger Mitchell Dijks bij de NOS vooral op de tegengoals. 'Ervaring en jong team of niet… Dit mag gewoon niet; zo de goals weggeven. Nu moeten we vol voor de Europa League gaan en proberen dat te halen en dan in de poule eerste te worden.'

Ajax gaat het zondag om 12.30 uur opnemen tegen AZ. Het uitduel in Alkmaar is een van de duels die wel doorgang zullen vinden ondanks de politiestaking. Ajax zal via de play-offs van de Europa League alsnog een Europees ticket moeten zien af te dwingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.