Dost schiet Wolfsburg naar de Champions League

Reacties

Bas Dost kan zich met Wolfsburg opmaken voor de Champions League. Mede door twee treffers van de spits in het gewonnen duel met Paderborn (1-3) is de club verzekerd van een plek bij de eerste drie.

Dost schiet Wolfsburg naar de Champions League

Timm Klose had de score na een kwartier geopend voor de bezoekers, waarna Dost (foto) aan alle onzekerheid een einde maakte. Eerst maakte hij met een volley 0-2, om daarna de wedstrijd acht minuten voor tijd met zijn tweede van de middag te beslissen. Lukas Rupp deed nog wat terug in de blessuretijd.

Topscorerslijst
Voor Dost waren het zijn vijftiende en zestiende goal dit seizoen, waardoor hij op de topscorerslijst inmiddels de gedeelde derde plek in handen heeft. En dat met de wetenschap dat Alexander Meier (negentien) en Arjen Robben (zeventien treffers) niet meer in actie komen dit seizoen, dat nog twee wedstrijden duurt.

Wolfsburg neemt door de zege de tweede plek weer over van Borussia Mönchengladbach, dat zaterdag Bayer Leverkusen versloeg. Bayern München is al een tijdje kampioen van de Bundesliga, waarin Paderborn nu voorlaatste staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.