Kruse kan concurrent worden van Dost bij Wolfsburg

Reacties

Technisch directeur Klaus Allofs van VfL Wolfsburg heeft bevestigd dat zijn club in de race is om Max Kruse aan te trekken. De 27-jarige aanvaller van Borussia Mönchengladbach kan voor een gelimiteerde afkoopsom van twaalf miljoen euro opgehaald worden.

Kruse kan concurrent worden van Dost bij Wolfsburg

Die Fohlen namen de spits in de zomer van 2013 voor tweeënhalf miljoen euro over van SC Freiburg. Sinds zijn overgang heeft de Duitser 23 keer gescoord in 73 officiële duels. Komende zomer zou Wolfsburg volgens Bild het volledige bedrag op tafel willen leggen.

Hiermee zou Bas Dost er een concurrent bij krijgen. De 25-jarige aanvaller speelt sinds het seizoen 2012/13 voor Wolfsburg. Sinds zijn komst van SC Heerenveen kwam hij 79 wedstrijden in actie waarin hij 33 keer scoorde. De huidige concurrent van Dost, Nicklas Bendtner, wist in 27 wedstrijden maar vijf keer te scoren.

Wolfsburg en Gladbach zijn beide hard op weg om zich direct te plaatsen voor de Champions League. De ploeg van Max Kruse staat derde terwijl Dost en zijn teamgenoten tweede staan en zich ook nog hebben geplaatst voor de finale van de DFB-Pokal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.