De Vrij vol lof over doeltreffende Kishna

Reacties

Stefan de Vrij begon de competitie zaterdagavond met een 2-1 zege op promovendus Bologna. De Lazio-verdediger was zeer te spreken over de bijdrage van landgenoot Ricardo Kishna.

De Vrij vol lof over doeltreffende Kishna

'Kishna speelde erg goed vanavond, hij is een speler met veel kwaliteit. Een eerste wedstrijd in Italië is nooit makkelijk, maar hij was erg gevaarlijk en maakte een goede goal', aldus de centrumverdediger na afloop van de wedstrijd. Voormalig Ajacied Kishna maakte zijn basisdebuut tegen Bologna.

Lazio kwam al vroeg op een 2-0 voorsprong, maar moest de hele wedstrijd geconcentreerd blijven door een tegentreffer van de bezoekers. 'Door de goal van Bologna werd de situatie lastiger. Ze werden alleen niet erg gevaarlijk. We zijn blij met de overwinning en kunnen ons nu focussen op woensdag', doelde De Vrij op de confrontatie met Bayer Leverkusen.

Biglia
Na een 1-0 thuisoverwinning beschikken de Italianen over een goede uitgangspositie voor de return in Duitsland. Lazio zal het in het beslissende duel van de play-offs voor de Champions League naar alle waarschijnlijkheid zonder Lucas Biglia moeten doen. De Argentijnse aanvoerder viel tegen Bologna uit met een kuitblessure en ging voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

'De ernst van de blessure is nog onbekend, maar ik hoop dat het meevalt. Hij is een belangrijke speler voor ons', aldus trainer Stefano Piolo na de wedstrijd tegen Mediaset. De verwachting is dat de middenvelder vier weken moet toekijken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.