De Vrij half jaar aan de kant na geslaagde operatie

Reacties

Stefan de Vrij kan de komende zes maanden niet in actie komen vanwege een meniscusblessure. Woensdagochtend is de 23-jarige Oranje-international met succes geopereerd in Antwerpen, zo meldt zijn club Lazio in een statement.

De Vrij half jaar aan de kant na geslaagde operatie

Aanvankelijk leek het erop dat een operatie niet nodig was voor De Vrij, maar na een terugslag werd alsnog besloten dat een operatie noodzakelijk was. Lazio liet vorige week al weten te vrezen voor een lange absentie van de voormalige Feyenoorder.

De Vrij liep de knieklachten op in september tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden met Nederland tegen IJsland (1-0 nederlaag) en Turkije (3-0 verlies). Lazio was vervolgens boos op de KNVB, omdat de verdediger in dat laatste duel ondanks pijntjes toch werd opgesteld.

Door de gestelde diagnose is het de vraag of De Vrij dit seizoen nog wel in actie komt. Over iets meer dan een half jaar, op 15 mei, staat de laatste competitiewedstrijd van zijn club - tegen Fiorentina - namelijk op het programma.

Lazio nam De Vrij in de zomer van 2014 over van Feyenoord. Tot op heden kwam hij in veertig officiële wedstrijden binnen de lijnen namens de Romeinen. Daarin scoorde hij één keer. Voor Oranje speelde hij dertig keer (drie goals).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.